Kundalini Yoga

Een weg naar kracht, balans, energie en stilte. Op alle gebieden in jezelf.

Je lichaam beweegt ritmisch op je adem. Gedachten vallen op hun plek en na verloop van tijd wordt je hoofd stiller. Soms zijn de oefeningen pittig en confronterend, maar des te groter is de bevrijding als je door de moeilijke momenten heen kunt ademen. Het lijkt wel alsof alles van binnen lichter en opener is geworden.

Mantra, beweging, ademhaling, meditatie. Dit zijn onderdelen van een kundalini yoga les. Door deze veelzijdigheid aan technieken en series, spreekt deze yogavorm veel verschillende gebieden in je aan. Je versterkt niet alleen je spieren, organen, zenuwstelsel; je leert je geest te sturen, je focus wordt groter. Je hormonen worden gebalanceerd en je energie stroomt beter.

In essentie is kundalini yoga er op gericht om je volle potentiaal te gebruiken in je leven. Je wordt opener en je leert stap voor stap hoe je alles uit jezelf kunt halen dat je in je hebt. Ook in je dagelijks leven.

Ik geef op dit moment de openbare lessen alleen nog maar online (Facebook Live in besloten groep). In de zomer periode geef ik yoga bij Parnassia aan zee op zaterdag ochtenden bij mooi weer en op aanmelding. Op de pagina Agenda zie je meer informatie.

Ook geef ik kundalini yoga lessen aan huis of voor groepen op aanvraag.

Privé les aan huis:

75 minuten: €60,- excl. eventuele reiskosten.

90 minuten: €70,-excl. eventuele reiskosten.

Online privé les via Zoom: 60 minuten €45. 90 minuten €55.

Groepsles voor een eigen groep op aanvraag: vanaf €15,- pp met een minimum van €100, in overleg. Afhankelijk van tijdsduur, setting en afstand.