Over Vir

Veronica Schwegman

In 1986 werd ik geboren op het Italiaanse platteland. Mijn ouders waren uit Nederland naar Emilia Romagna gekomen om een biologisch dynamisch landbouw bedrijf op te zetten. Dankzij hen bracht ik mijn jeugd door in wijde velden, op blote voeten en de wind in mijn haren. Ik speelde vaak alleen of met de huisdieren en praatte tegen de planten en de dieren.

De invloed van het buitenleven en het voorbeeld van mijn ouders die iets goeds wilden bijdragen aan de wereld met hun werk, legden voor mij de basis voor wat ik nu doe. 

Wat ik al jong leerde ging over vrijheid, natuur en over deel uitmaken van een veel groter geheel, terwijl wij dat geheel in onszelf waarnemen. 

Als kind was ik erg dromerig, waardoor mij “hogere sferen” niet onbekend waren. Ik heb mijn hele leven het gevoel gehad dat de spirituele wereld voor mij meer vertrouwd was dan de “aardse” dingen waar de meeste mensen in onze maatschappij mee bezig zijn. Gebeurtenissen in mijn leven lieten mij de noodzaak zien van gronden en in verbinding gaan staan met mijn omgeving.

In mijn werk vind ik een combinatie die mij en mijn omgeving enorm goed doet: andere mensen kunnen baden in de “hogere sferen” terwijl zij ook hun lichaam goed aan het werk zitten en zelf ben ik door de lessen, workshops en privĂ© sessies constant in verbinding met de maatschappij. Mooier had het niet bedacht kunnen zijn, toch? 

Elke dag ben ik dankbaar voor mijn werk en met de tijd en alle levenservaringen verandert de uitvoering ervan.

Het is een geschenk om te kunnen leven in vreugde en passie en ik weet dat het voor iedereen mogelijk is. Je kunt van je passie je werk maken, maar je kunt ook, wanneer het nog bij je past, met meer passie en vreugde je huidige werk en dagelijkse dingen doen.

Daar draag ik graag aan bij.